Zloženie: 100% čistý jablčný živý ocot z BIO jabĺk
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 75 kJ / 18 kcal;
tuky: 0,1 g;
nasýtené mastné kyseliny: 0 g;
sacharidy: 0,5 g;
cukry: 0,4 g;
vláknina: 0,5 g;
bielkoviny: 0,1 g;
soľ: 0,1 g.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Skladovanie: Po otvorení skladujte v chlade. Kal nie je na závadu.
Použitie: Jablčný ocot je určený na vnútorné, aj vonkajšie použitie.
Jablčný ocot je určený na vnútorné, aj vonkajšie použitie. Najčastejšie sa užíva pre podporu zdravia v nasledovných oblastiach:
- podpora trávenia – enzýmy obsiahnuté v jablčnom octe stimulujú tvorbu žalúdočných štiav, utišujú zápaly tráviaceho traktu, obnovujú črevnú mikroflóru a upravujú kvalitu stolice
- jablčný ocot na chudnutie – vďaka priaznivému pôsobeniu jablčného octu na trávenie, zlepšenie metabolizmu a úpravu stolice sa odporúča užívanie jablčného octu aj tým, ktorí chcú schudnúť
- posilňuje účinky chioskej mastichy – pre maximalizovanie účinkov chioskej mastichy je potrebná kvalitná tvorba žalúdočných štiav, ktorú jablčný ocot zabezpečuje
- znižovanie hladiny cukru v krvi a zvýšeného cholesterolu – jablčný ocot obsahuje kyselinu octovú, ktorá odbúrava podkožný tuk a uvoľňuje cholesterol z ciev. Tiež zlepšuje senzitivitu tela na inzulín, je preto vhodný aj pre diabetikov, ako podporná liečba cukrovky
- odvodnenie a prečistenie močových ciest – kyselina octová taktiež prečisťuje močové cesty a obličky, čím urýchľuje vylučovanie nadbytočnej vody z tela a eliminuje zápaly v močových cestách
- posilnenie imunity – množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov obsiahnutých v jablčnom octe priaznivo vplýva na celkový stav zdravia a obranyschopnosti organizmu
- jablčný ocot na kĺby – pre ľudí, ktorí trpia reumami je jablčný ocot vhodný na odstránenie bolesti kĺbov. Vtedy sa môže jablkový ocot užívať vnútorne (piť rozmiešaný vo vode), alebo na vonkajšie použitie (obklady na kĺby, ktoré bolia)
Jablčný ocot je produkt, ktorý vzniká fermentáciou jabĺk. Tento nápoj je známy už viac než 400 rokov vďaka svojim unikátnym vlastnostiam. Riadenou fermentáciou jabĺk si jablkový ocot uchováva množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie. Kvôli uchovaniu všetkých potrebných látok je vhodné, aby ocot nebol pasterizovaný ani filtrovaný. Do našej ponuky sme vybrali kvalitný slovenský BIO jablčný ocot.
Jablčný ocot s maximom účinných látok je charakteristický jemnou usadeninou na spodku fľaše.
Ponúkame vám nefiltrovaný jablčný ocot v špičkovej BIO kvalite bez pasterizácie a úpravy chemickými a konzervačnými látkami. Obsahuje maximum účinných látok – enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie organizmu. Tento jablčný ocot je vyrobený z jabĺk domácej produkcie, pričom už pri pestovaní samotných jabĺk neboli použité žiadne pesticídy a iné prípravky urýchľujúce rast jabĺk.
PREČO SI VYBRAŤ JABLČNÝ OCOT OD MASTICHATERAPIA.SK?
Ocot je vyrobený z jabĺk pestovaných známym kvalitným slovenským pestovateľom v Sade Lívia.
AKO JABLČNÝ OCOT PODPORUJE ÚČINKY PRÍRODNÝCH DOPLNKOV Z MASTICHY?
Jablčný ocot zvyšuje tvorbu tráviacich enzýmov a žalúdočných štiav. Tieto šťavy sú potrebné pre správne účinkovanie chioskej mastichy, ktorá podporuje zdravie tráviaceho traktu.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.