Zloženie: tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocela indického,ľanová múka,, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.
Výživové údaje v 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1287 kJ / 301 kcal;
tuky: 4,36 g;
nasýtené mastné kyseliny: 0,536 g;
sacharidy: 60,19 g;
cukry: 0,76 g;
vláknina: 14,86 g;
bielkoviny: 6,86 g;
soľ: 1,22 g.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme.
Použitie: Návod na prípravu jednej 90g bagetky: Do 75ml vlažnej vody pridajte 10 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 70 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešajte. Z takto pripraveného cesta vyformujte bagetky ľubovolnej veľkosti, posypte múčnou zmesou a prepracujte znovu. Potom cesto nechajte odpočívať 5 minút. Potom už iba bagetku dajte na plech vystlaný papierom na pečenie a potrite roztopeným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov aspoň 35 minút. Upečenú bagetku nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné!
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.