Zloženie: BIO lieskovce 60 %, BIO trstinový cukor 20 %, BIO kakaová hmota 10 %, BIO kakaový prášok 10 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 2347 kJ / 560 kcal;
tuky: 43 g;
nasýtené mastné kyseliny: 7 g;
sacharidy: 32 g;
cukry: 23 g;
vláknina: 10,7 g;
bielkoviny: 12,6 g,
soľ: 0 g.
Krajina pôvodu: Taliansko
Vyrobené na Slovensku.
Skladovanie: Skladujte v suchu, chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
Vlastnosti, vďaka ktorým sa na náš nugátový krém môžete spoľahnúť:
- 100 % BIO lieskovce top kvality od dodávateľov z Talianska.
- 100 % bez palmového oleja, emulzifikátorov a umelých konzervantov.
- 100 % prírodné zloženie bez rafinovaného cukru.
- Detailné laboratórne testy na kontrolu ochratoxínov, aflatoxínov a oxidácie orechov.
Prvotriedna kvalita bez kompromisov
Všetky suroviny sú v BIO kvalite. BIO ingrediencie používame preto, že zaručujú vysoké štandardy kvality, skvelú chuť aj energiu. Množstvo orechov, ktoré sú bežne dostupné na trhu totiž podlieha oxidácii a často obsahujú aflatoxíny. Aj preto máme ambície exportovať do zahraničia, kde je v našom segmente akceptovaná len 100 % BIO kvalita.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.