Zloženie: voda, nelúpaná ryža bio, ryžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae)
Výživové údaje v 100 g výrobku:
energetická hodnota: 59 kJ / 14 kcal;
tuky: 0 g;
nasýtené mastné kyseliny: 0 g;
sacharidy: 0 g;
cukry: 0 g;
bielkoviny: 0 g;
soľ: 0 g.
Krajina pôvodu: Japonsko
Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote.
Použitie: Ryžový ocot môžete použiť ako dochucovadlo pri príprave rôznych pokrmov. Môžete ho pridať do ryže po jej uvarení a pripraviť tak rizoto alebo inú ryžovú pochúťku. Ak by sme porovnali ryžový ocot s klasickým fermentovaným octom, tak ryžový ocot je sladší, menej kyslý a veľmi jemný.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.