Zloženie: zmes semienok v rôznom pomere (slnečnicové a tekvicové), ľanové múka (zlatá a hnedá), zemiaková vláknina, psyllium, kypriace látky: vínny kameň (hydrogénvínan draselný), hydrogénuhličitan sodný, soľ, lahôdkové droždie, stabilizátor: xantanová guma, rasca .
Výživové údaje v 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1466 kJ / 352 kcal;
tuky: 25 g;
nasýtené mastné kyseliny: 3 g;
sacharidy: 10 g;
cukry: 1,6 g;
bielkoviny: 24 g;
soľ: 2 g.
Krajina pôvodu: Česká republika.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 24 ° C.
Použitie: Najprv si rozohrejte rúru na 170 ° C. Do misy rozbite 4 vajcia a ručným šľahačom ich vyšľaháme do peny. K vyšľahaným vajciam primiešajte 150 g smotanového jogurtu. Prisypte zmes na chlieb a dôkladne všetko premiešajte. Zmes nechajte 2 minúty odstáť a potom tvarujte chlieb alebo hrčky. Zmes pôjde lepšie tvarovať, ak si ruky navlhčíte vodou. Chlieb alebo hrčky umiestnite na plech pokrytý papierom na pečenie a pečte 60 min (chlieb) alebo 35 min (hrčky) pri 170 ° C. Po dopečení vytiahnite zmes z rúry a nechajte vychladnúť. Pre zachovanie čerstvosti odporúčame chlieb uchovávať v chlade.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.